3 Retter 225,-


Forret

Til alle forretter serveres der durum brød og smør

1) Hjemmerøget laks med sprød salat og dildcreme

2) Fiske timbale med friske urter, sprød salat og dressing

3) Ristet kylling vendt i karry creme drysset med bacon på bund af sprød salat

4) Parmaskinke med melon på bund af sprød salat og basilikum pesto

5) Tartelleter med høns i asparges

6) Forret tallerken med 3 af de overnævnte


Hovedret

Alle hovedretter serveres med årstidens grønt og kartofler

1) Okseculotte med Rødvinssauce

2) Kalvetyksteg filet med rosapebersauce

3) Oranges marineret kalkun cuvette med orange sauce

4) kalve cuvette med whisky sauce

5) Helstegt Kalvefilet med estragon sauce (+20,-)

6) Helstegt Oksefilet med trøffel sauce (+25,-)

7) Helstegt Oksemørbrad rødvinssauce (+75,-)


Dessert

1) Dessert tallerken med chokolademousse, appelsin is og vanilje syltet pære

2) Gateau marcel med vanilje is og frisk frugt

3) Nøddekurv  med 3 slags is og chokoladesauce

4) Bananasplit med vanilje is, flødeskum og chokoladesauce

5) Pandekager med vaniljeis og bær coulie

6) fragilite roulade  med vaniljeis frisk frugt og jordbær coulie


Vælg frit mellem disse retter

3 retter 225,- per cuv