Vinterbuffet   199,-

Sammensæt som du ønsker

( Min. 15 kuverter) 


Vælg 1 forret –  2 kød  – 1 sovs  –  2 salat  – 1 kartoffel  – 1 dessert

Inkl. Hjemmebagt Durumbrød og smør

 

Forret (vælg 1) 

1) Kyllingesalat med ristet bacon
2) Tarteletter med Høns i Asparges (2 stk. pr cuv)
3) Rødbede gravet laks med lime creme

 

Kød (vælg 2)

1) Faseret Svinefilet
2) Sprængt flæskesteg (saftig og mør)
3) Gl. dags Oksesteg (gennemstegt og mørt)
4) Kalveculotte (rosa stegt)
5) Oksesteg (medium stegt)
6) Andelår
7) Glaseret skinke

 

Saucer (vælg 1)

1) Gammeldags brun sovs
2) Andesovs
3) Rosmarine sauce
4) Timian sauce på base af rødvin

 

Tilbehør (vælg 2)

1) Rødkålssalat med appelsin og nødder
2) Mix salat med dressing
3) Lune ovnstegte rodfrugter med urter
4) Bulgursalat med sprød grønt

5) Salatbar med 10 slags grønt og 2 dressinger +8,-
Ved valg af kun salatbar ingen ekstra beregning

             

Kartofler (vælg 1)

1) Ristede kartofler med smør
2) Flødekartofler
3) Brune kartofler
4) Bagt kartoffel med smør

Tilvalg af ekstra kartoffel + 8,-

 

Dessert (vælg 1)

1) Pandekager med is (2 pandekager pr cuv.)
2) Chokoladekage med hindbær is og frugt
3) Ris a´ la mande med kirsebær sauce
4) Syltet Pære med vaniljeis og chokolade sauce

 

 

 

          INFO:

  1. Forretten er portions anrettet på fad
  2. Kødet skal kun skæres ud
  3. Saucen er i varmekasse
  4. Salaten er anrettet og klar til servering
  5. Kartofler er i varmekasse
  6.  Desserten er portions anrettet i skåle/på fade