Menu no. 1
Citron dampet laksefilet m/ dild aioli
Lufttørret okseinderlår m/ basilikumpesto & soltørrede tomater
Bruchetta m/ tomat & hvidløg
Farseret kyllingebryst m/ salvie & cremet flødeost
Kalve culotte
Estragon sauce
Ovnbagte rodfrugter / kartofler vendt med friske urter
Mixed grøn salat m/ dressing
Hjemmerøget brie m/ solbær marmelade
Marcipankage m/ vaniljeis & frisk frugt
Hjemmebagt brød & smør
235,-
(Min. 15 kuverter)
Som helaftensarrangement kr. 535,-
Menu no. 2
Pandekage med citrondampet laks m/ frisk spinat og cremet flødeost
Marinerede tigerrejer m/ aiolie
Parmaskinke m/ pinjekerner & høvlet parmesanost
Braiseret Antonius skank
Provence-stegt kalkuncuvette
Helstegt oksefilet af dansk kødkvæg
Pom røsti á la Egebjerg
Årstiden sauté
Rødvinssauce
Baby spinat med tørrede abrikoser , syltede rødløg , peberfrugt
Tre europæiske oste m/ Nicoise oliven
Brownies m/ vaniljecreme
Frisk frugt
Hjemmebagt brød & smør
299,-
(Min. 20 kuverter)
Som helaftensarrangement kr. 560,-
Menu no.3
Forret på tallerken
Hvidvinsdampet hellefisk i cremet forårsløg sauce
toppet med urte cruditi og crispy rugbrød
Hovedret på buffet
Porchetta med urter
Kalvefilet
Årstidens sauté
sky sauce
Smør stegt polenta med urter
Tomat salat med blød feta og jomfru oliven olie
Mizuna salat med æbler, ristede haselnødder og parmesanflager
Dessert på tallerken
Pannacotta med hvid chokolade, mascarpone og friske bær
279,-
(Min 20 kuverter)
Som helaftensarrangement kr. 560,-
Menu no. 4
Forret på tallerken
3 slags bruschetta
Blommetomat – rødløg – basilikum
Lakse tatar – capers – dild
Syltede peberfrugt med ost – tapanade
Hovedret
Braiseret lammekølle fyldt med rosmarin og hvidløgsolie
Klassisk saltimbocca
Rosmarin glace
Tzatziki
Græske kartofler med urter
sprød salat med oliven, løg , agurk , tomater , feta
Dessert på tallerken
Chokoladekage – yoghurtcreme med passionsfrugt – ristede nøde crumble
280,-
(Min. 20 kuverter)
Som helaftensarrangement kr. 590,-