Menu no. 1

 

Citron dampet laksefilet m/ krydderurte aioli & lakserogn

Lufttørret okseinderlår m/ basilikumpesto & soltørrede tomater

Bruchetta m/ tomat & hvidløg

Farseret kyllingebryst m/ salvie & cremet flødeost

Rosa-stegt kalvetyksteg m/ estragon sauce

Ovnbagte rodfrugter / kartofler vendt med rød chili og kapers

Mixed grøn salat m/ hjemmelavet dressing

Hjemmerøget brie m/ solbær marmelade

Marcipankage m/ solbærcreme & frisk frugt

Hjemmebagt brød & smør

Pris pr. cuvert kr. 225,-

Som helaftensarrangement kr. 535,-

 


Menu no. 2

 

Pandekage med citrondampet laks m/ frisk spinat og cremet flødeost

Marinerede tigerrejer m/ hjemmelavet salsa

Parmaskinke m/ pinjekerner & høvlet parmesanost

Braiseret Antonius skank m/ rodfrugte sauté

Provence-stegt kalkuncuvette m/ smørdampede kartofler

Helstegt oksefilet m/ rødvinssauce

Advocado-papaya salat m/ ristede kokosflager, mizunasalat og en frisk appelsindressing

Tre europæiske oste m/ Nicoise oliven

Brownies m/ vaniljecreme

Frisk fingerfrugt

Hjemmebagt brød & smør

Pris pr. couvert kr. 250,-

Som helaftensarrangement kr. 560,-

 


Menu no.3

 

Forret på tallerken

Hvidvinsdampet helleflynder i cremet forårsløg sauce

Hovedret på buffet

Svinemørbrad m/ citrontimian Ristede svampe og vindruer

Oksetyndstegsfilet m/estragonsauce og årstidens grønt

Ristede kartofler m/friske urter

Rød mangold-salat m/ æbler, pærer og appelsiner drysset med peanuts

Carpaccio af sød ananas m/revet ingefær, vendt i jomfruolivenolie

Dessert på tallerken

Crepes suzettes m/ vanilje is og frisk frugt

Pris pr. cuvert 250,-

Som helaftensarrangement kr. 560,-

 


Menu no. 4

 

Forret på tallerken

Skiver af Rosastegt andebryst med orangesirup

Kræmmerhus af røget okseinderlår fyldt med rygeostcreme

Ristede tigerrejer m/ hvidløg, rødløg og friskhakket persille hertil hjemmelavet aioli

Hovedret

Braiseret lammekølle fyldt med rosmarin og hvidløgsolie

Rosmarin glace

Små steaks af Kalvefilet krydret med citrontimian og Læsø salt flamberet i cognac

Ovnbagte rodfrugter/kartofler vendt med rød chili og kapers

Spæd salat med vaniljesyltet pære drysset med nøddeflager

Dessert på tallerken

Ananas langtidsmarineret i rom m/ vanilleparfait

Pris pr. cuvert 280,-

Som helaftensarrangement kr. 590,-