Gamle klassiske retter


Forret 1

Dampet laks med urtecreme

På bund af spæd salat

Forret 2

Tarteletter med høns i asparges

Pyntet med tomat og
frisk hakket persille

Forret 3

Klassisk rejecocktail
med rød dressing
pyntet med citron og dild


Hovedret 1

Kalv stegt som vildt

Med hvide kartofler (fra Hanstedgård) smørdampede bønner, waldorfsalat,
gulerødder, tyttebær,
hjemmelavet agurkesalat

Og selvfølgelig brun sovs

Hovedret 2

Gl. daws oksesteg med hvide kartofler (fra Hanstedgård), glaserede perleløg, smørdampede bønner,
gulerødder, ribsgele,
hjemmelavet agurksalat Og selvfølgelig brun sovs

Hovedret 3

Sprød flæskesteg med brune
og hvide kartofler (fra Hanstedgård)

Hjemmelavet rødkål og franske kartofler

Og selvfølgelig brun sovs


Dessert 1

Hjemmelavet islagkage med marcipan bund

Pyntet med flødeskum og frugt

Dessert 2

Chokolademousse med hjemmelavet vanilje parfait(is) og frisk frugt

Dessert 3

Chokoladeganage kage med bærcoulis

Appelsin parfait(is) og frisk frugt


Vælge frit mellem disse retter

3 retter 225,- per cuv

som Helaftensarrangement 535,-