Gamle klassiske retter
Forret 1
Dampet laks med urtecreme
På bund af spæd salat
Forret 2
Tarteletter med høns i asparges
Pyntet med tomat og
frisk hakket persille
Forret 3
Klassisk rejecocktail
med rød dressing
pyntet med citron og dild
Hovedret 1
Kalv stegt som vildt
Med hvide kartofler, smørdampede bønner, waldorfsalat,
gulerødder, tyttebær,
hjemmelavet agurkesalat
Og selvfølgelig brun sovs
Hovedret 2
Gl. daws oksesteg med hvide kartofler glaserede perleløg, smørdampede bønner,
gulerødder, ribsgele,
hjemmelavet agurksalat Og selvfølgelig brun sovs
Hovedret 3
Sprød flæskesteg med brune
og hvide kartofler
Hjemmelavet rødkål og franske kartofler
Og selvfølgelig brun sovs
Dessert 1
Hjemmelavet islagkage med marcipan bund
Pyntet med flødeskum og frugt
Dessert 2
Chokolademousse med hjemmelavet vanilje parfait(is) og frisk frugt
Dessert 3
Chokoladeganage kage med bærcoulis
Appelsin parfait(is) og frisk frugt
Vælge frit mellem disse retter
3 retter 245,- per cuv
som Helaftensarrangement 535,-