chrisHusets Vært

Chris Baadsgaard Frænde er fra august 2011 forpagter i Egebjerg – Hansted forsamlingshus.

Chris er udlært fra Jørgensens Hotel i Horsens i 2006. Han har været ved Militæret og sejlet med ”Hvidbjørnen”, hvor han var kok om bord.

Siden da har Chris været køkkenchef ved Eydes kælder, Horsens. Derfra Headhuntet til at arbejde ved Steffen Smidt, Egebjerg – Hansted forsamlingshus.

Ansat ved Glade Ganer, catering firma i Århus. Fortsat som Køkkenchef ved Cantina Verona, catering firma i Århus. Derefter Køkkenchef ved Dinner Deluxe, catering firma i Århus og nu selvstændig forpagter i Egebjerg – Hansted forsamlingshus. Chris bor i Torp, mellem Østbirk og Underup, sammen med sin kone Julie i et gammelt hus, de har sat i stand med hjælp fra familien.

”Vi har plads i forsamlingshuset til både barnedåber, konfirmationer, fødselsdage, bryllupsdage, firma arrangementer, julefrokoster, begravelser og hvad du ellers står for at skulle holde. – Og er lokalerne optaget laver vi også mad ud af huset.”

Chris har altid masser af ideer til at kreere en lækker menu til lige netop dit arrangement. Vi har det der skaber den helt rigtige ramme om din personlige fest. – en ægte kulinarisk oplevelse..