menu no. 5
Tunmousse med finthakket rødløg og dild
Tarteletter med høns i asparges
Kalkun cuvette marineret i BBQ
Kalveculotte
skysauce
Smør ristede kartofler med friske urter
Årstiden salat med krydderurtedressing
Grøntsags tærte med feta
Luftig æble/kanel kage med cremefraise
Friskbagt brød og smør
Pris pr. couvert 189,-
(Min. 15 kuverter)
Som helaftensarrangement kr 478,-
menu no. 6
Lakserilette med hytteost og friske urter
Kyllingesalat med ananas
Mør oksesteg
Glaseret skinke
Klassiske flødekartofler
Krøl salat med cherry tomat og blød feta
Rabarbertrifli med makroner og flødeskum
Friskbagt brød og smør
Pris pr. cuvert 169,-
(Min. 15 kuverter)
Som helaftensarrangement kr 475,-
menu no. 7
Dampet Laks med urtecreme
Parmaskinke med basilikum pesto
Sprængt nakkefilet
Okseculotte af dansk kødkvæg
Rødvinssauce
sweet potato med urter
Årstiden rustikke salat
Vaniljesyltet pære blandet med frisk frugt,
hertil råcreme
Friskbagt brød og smør
Pris pr. cuvert 215,-
(Min. 15 kuverter)
Som helaftensarrangement kr. 490,-
Menu no. 8
Nachos med guacamole og creme fraiche
Hummus
Wraps med krydret oksekød
Taco skaller med saftige kalkunstykker
Salatbar med 10 slags grønt og 2 dressinger
Friskbagt brød og smør
Pris pr. cuvert 155,-
(Min. 20 kuverter)
Som helaftensarrangement kr. 465,-