menu no. 5

Tunmousse med finthakket rødløg og dild

Tarteletter med høns i asparges

Kalkun cuvette  marineret i BBQ

Okseflankesteak i strimler vendt med Citrontimian og revet parmesan

Smør ristede kartofler med friske urter

Årstiden  salat med krydderurtedressing

Grøntsags tærte med feta

Luftig æble/kanel kage med cremefraise

Friskbagt brød og smør

Pris pr. couvert  179,-

(Min. 15 kuverter)

Som helaftensarrangement kr 478,-

 


menu no. 6

Lakserilette med hytteost og friske urter

Kyllingesalat med ananas

Mør oksesteg

Glaseret skinke

Klassiske flødekartofler

Krøl salat med cherry tomat og blød feta 

Rabarbertrifli med makroner og flødeskum 

Friskbagt brød og smør

Pris pr. cuvert 169,-

(Min. 15 kuverter)

Som helaftensarrangement kr 475,-

 


menu no. 7

Dampet Laks med urtecreme

Spansk salami med aioli

Rosmarin/hvidløg manieret svinefilet 

Okseculotte af dansk kødkvæg

Rødvinssauce

Halve bagte kartofler 

Spæd salat mix. med dressing

Vaniljesyltet pære blandet med frisk frugt,

hertil råcreme

Friskbagt brød og smør

Pris pr. cuvert 185,-

(Min. 15 kuverter)

Som helaftensarrangement kr. 490,-

 


Menu no. 8

Nachos med guacamole og creme fraiche

Hummus

Wraps med krydret oksekød

Taco skaller med saftige kalkunstykker

Salatbar med 10 slags grønt og 2 dressinger

Friskbagt brød og smør

Pris pr. cuvert 155,-

(Min. 20 kuverter)

Som helaftensarrangement kr. 465,-